array(0) { } Patiowoning met opbouw - Hof Van Gendt - Gendt Woningen - Hof Van Gendt

Geschakeld

Beschrijving: Patiowoning met opbouw

De voormalige Martinuskerk in Gendt wordt herontwikkeld tot de met recht uniek te noemen woonplek; Hof van Gendt. Op het groene terrein achter de kerk, omzoomd door groen, komen 12 ruime patiowoningen. Het middenschip van de Martinuskerk zelf wordt gesloopt. 

Op deze plek komen appartementen. Het karakteristieke voorfront van de kerk met toren en mariakapel en daarmee de historie van deze plek, blijft gehandhaafd. In het voorfront staat een bijeenkomstruimte voor de parochie De Levensbron gepland. Aan de achterzijde blijft het priesterkoor behouden, hierin komen 2 grote woningen met 4 verdiepingen met de mogelijkheid tot werkruimte op de begane grond. 

De 12 ruime patiowoningen liggen op een  schitterende, historische locatie.De levendige dorpskern van Gendt biedt alle basisvoorzieningen om prettig te kunnen wonen.
De 12 patiowoningen zijn er in twee typen, 8 hiervan zijn gelijkvloers en 4 hebben een verdieping met 4 slaapkamers, wat deze woningen ook bijzonder geschikt maakt voor gezinnen.

Delen: Ik heb belangstelling

Kavelkaart Hof Van Gendt

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

Alle woningen zijn verkocht .

Andere woningtypes

Hi, wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over Hof van Gendt

Nieuwsgierig?

Laat het ons weten